Mila Elegović nastupila usred prepune špice

Autor: Ena Ercegovac 12/14/2014 13:38

Koncertnom promocijom albuma “Kradljivica srca”, Mila Elegović dodatno je zagrijala prepunu zagrebačku špicu. Sunčano subotnje prijepodne, za ovu je glumicu i pjevačicu, kako kaže, dar od neba. Nastupiti usred grada koji joj je toliko toga pružio i među ljudima o kojima pjeva na svome albumu, za Milu je ispunjenje njenih želja. Sreću zbog ovoga nastupa i pozitivnih rekcija ljudi, nije mogla sakriti, a i otkrila je zašto se baš vodila zagrebačkom špicom kao glavnom inspiracijom za svoje pjesme.

– Imam pjesmu “Kava”, koja je posvećena ljudima koji sa šalicom kave počinju preljub. Toga jako ima i to točno primjetite kod ljudi. To me inspiriralo, kao i hodanje po špici i uistinu vidite tu svašta – istaknula je Mila Elegović te dodala da joj je uvijek bilo zanimljivo promatrati način života Zagrepčana u smislu druženja i provođenja vremena na špici.

Budući da je album “Kradljivica srca” izvrsno prihvaćen kod publike, a kao glumica se isprofilirala, Mila pak planova za daljnji rad nema. Prema njenim riječima, za uspjeh u životu najbolji plan je, da plana nema. Čvrstvo vjeruje da treba sve prihvatiti kako dođe u životu. Bile to loše ili dobre stvari.