Medvjedi odradili prvi otvoreni trening pred navijačima

U brlogu traju pripreme za prvih pet pripremnih utakmica, a onda je u rujnu na rasporedu tekma u Villachu, gdje će Medvjedima biti prvi korak ka ulasku u doigravanje

I dok su vani toplinski udari, na ledu Zagrebačkog velesajma, momčad Medveščaka priprema se za nadolazeću sezonu. Prvi otvoreni trening Medvjeda bio je otvoren za sve navijače.

-Nama je drago da navijači mogu doći, uvijek je ljepše pred publikom, a ovako se i oni mogu pripremiti za nadolazeću sezonu – izjavio je Tom Zanoški, jedan od Medvjeda.

-Bolje je kad su na treningu navijači jer se dobije neki dodatni adrenalin, ali mi treninge moramo svakako odraditi, s njima ili bez njih- dodao je Saša Rajsar.

Medvjedi od nove EBEL sezone očekuju ulazak u playoff.

-Uvijek je teško reći što očekujemo, imamo vrhunsku momčad i naravno da očekujemo ulazak u doigravanje- tamo je sve moguće, ispadanje u prvom krugu ili ćemo ići do pobjede – dodaju Tom i Saša.

 

A u ostvarivanju cilja pomoći će im najbolji navijači u državi.

 

– Naši su navijači najbolji, autobusima će doći na prvu utakmicu u Villach, samo neka ostanu takvi kakvi su bili sve ove sezone – složni su Medvjedi.

U brlogu traju pripreme za prvih pet pripremnih utakmica, a onda je u rujnu na rasporedu tekma u Villachu, gdje će Medvjedima biti prvi korak ka ulasku u doigravanje.