Marko Nastić se u Zagreb vraća u velikom stilu

Autor: S.S. 3/2/2015 11:26

U pozitivnom ozračju za elektronsku glazbu u Hrvatskoj nastaje nova klupska večer Secession, čije će prvo izdanje ove subote, 7. ožujka u zagrebačkom klubu Depo obilježiti nastupi Marka Nastića i Ivana Komlinovića.

Ekskluzivnim trosatnim setom Marko Nastić će prve subote mjeseca ožujka napraviti svojevrsni povratak na zagrebačku scenu. Domaće boje pritom brane iskusni mačak klupske scene, Ivan Komlinović iz Zagreba, te pokretač projekta Malesh iz Splita.Secession je otvoreni muzički projekt splitskog producenta i DJ-a malesh-a koji obuhvaća njegovu osobnu glazbenu viziju i trudi se kvalitetom i ‘fair’ odnosom prema publici prikazati nova aktualna i kvalitetna imena underground elektronske glazbe. Cilj projekta je unaprijeđenje elektronske glazbene scene i prezentiranje novog zvuka domaćoj publici.

Ograničeni broj ulaznica u pretprodaji od 40 kn mogu se kupiti u zagrebačkom ‘O2’ baru, dok će na dan događaja biti 60 kn.

Marko Nastić je poznato ime za svakog iskusnog clubbera, na kojeg novi probuđeni interes za elektronsku glazbu djeluje iznimno produktivno i kreativno. Tako ove godine bilježi više od 10 novih izdanja i surađuje sa zanimljivim artistima na sceni, te pokreće isključivo vinilnu etiketu prikladno nazvanu Sake & Vinyl Only. Između ostalih, i Ray Okpara je čest gost Markovog novog labela, koja općenito gruva s jako kvalitetnim materijalom.

Drugi headliner prve Secession večeri je Ivan Komlinović, miljenik zagrebačke i hrvatske publike, kojeg ne treba posebno predstavljati, koji će nas ovaj put počastiti s vinyl only setom, čistom poslasticom za underground fanove. Ivan Komlinović spada u staru gardu hrvatske klupske scene na kojoj je prisutan skoro 20 godina, što kroz brojne nastupe s najvećim imenima elektronske scene, što kroz brojna izdanja za svjetske i domaće etikete.