Loših pola sata Medvjeda za poraz od Villacha

Autor: Boris Matijašević 12/6/2009 19:30

Hokejaši Medveščaka nastavljaju u ritmu ‘pobjeda u gostima, poraz kod kuće’. Nakon što su u petak u Linzu nakon odlične igre pobijedili u produžetku, danas su pak u Ledenoj dvorani poraženi od Villacha sa 3:4 (2:1, 1:3, 0:0).

Već u drugoj minuti gosti su poveli, no Medvjedi se brzo vraćaju i pogotkom Oullettea u 9. minuti izjednačavaju rezultat. U posljednjoj minuti prve trećine John Hecimovic pogađa za 2:1. Medveščak je dobro odigrao do sve 30. minute i drugog Oulletteovog pogotka za 3:1, a tada je počeo pad ‘medvjeda’. Gosti iz Villacha su pogocima u 34., 37. i 39. minuti preokrenuli rezultat u svoju korist. Kako u posljednjoj trećini nije bilo pogodaka, rezultat se više nije mijenjao.

Medveščak je u današnjoj utakmici pokazao dva potpuno drugačija lica. Pola utakmice odigrano je vrlo dobro, a pola neprepoznatljivo. Doda li se tome i slaba iskorištenost igrača više, eto odgovora zašto se izgubilo od Villacha. Očito, trener Sator morat će sa svojim igračima poraditi na ispravljanju ovih nedostataka.

Nažalost, nema puno vremena, jer Medvjedi već u utorak gostuju kod vodeće momčadi lige, Graz 99-ersa.