LJETO U MSU: REPETITOR

Ove godine Ljeto u MSU, premijerno uključuje i književne tribine, odnosno čitanja relevantnih domaćih autora svih generacija

Press materijal

Bez sumnje jedan je od najuzbudljivijih live bendova u Europi, post-punk trio Repetitor, nakon europske turneje, u subotu, 7.7. sviraju na krovu Muzeja u sklopu pete sezone Ljeta u MSU! Ovaj eksplozivni beogradski trojac natjerat će vas da se ponovno zaljubite u rock jer oni su „Nirvana 21. stoljeća i došli su spasiti rock!“.

Uz njihov koncert, po cijeni jedne ulaznice, u Muzeju suvremene umjetnosti moći će se posjetiti i izložbe: „Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba“ na kojoj MSU i Kunsthaus Graz (Austrija) otkrivaju vrhunske, ujedno i otkačene koncepte, neobično smiona i inovativna djela štajerskih arhitekata te radove domaćih umjetnika koji se oslanjaju na one avangardnih zagrebačkih arhitekata, te „REZ/CUT“, izložbu koja, kroz brojna djela različitih generacija suvremenih umjetnika iz Hrvatske i srednje Europe prikazuje putanju kolaža kroz povijest. Uz dvije izložbe, prije početka koncerta biti će i performanshrvatskog umjetnika Marijana Crtalića pod nazivom „Časna pionirska“.

Također, već tradicionalno, moći će se pogledati projekcije najboljih filmova sezone MSU kina – Best of Metropolis. Ovaj put na repertoaru je hvaljena britanska drama „Viktorija i Abdul“ koja će se prikazivati u dva termina (17.30 i 19.30 sati) u Dvorani Gorgona MSU-a.

Press materijal

Uz sve spomenuto, ove godine Ljeto u MSU, premijerno uključuje i književne tribine, odnosno čitanja relevantnih domaćih autora svih generacija. Tako će se prije početka koncerta predstaviti dvoje autora: Darko Šeparović i Lara Mitraković.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.

Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa.

Multimedijalni program Ljeto u MSU nikad do sada nije uključivao više sadržaja po cijeni jedne ulaznice i zato – požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen!

U slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

Press materijal