Lisinski i ove godine pleše pod maskama

Psihomodo pop, brazilske plesačice te bogat zabavni program očekuje vas 23. veljače u KD Vatroslav Lisinski

Zadnja subota u veljači rezervirana je za tradicionalni “Ples pod maskama” u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

– Znamo da Grad Zagreb nema veliku tradiciju karnevala, međutim KD Lisinski to iz godine u godinu pobija te pretvara ovaj prostor u najveći plesnjak – objasnio je Tedi Lušetić, pročelnik Gradskog ureda za kulturu.

Ove godine, povodom desete obljetnice manifestacije “Lisinski pleše pod maskama”, za sve posjetitelje, pripremljena je uistinu spektakularna zabava. Bogat program predvodi Psihomodo Pop, koji će dati presjek svoje 35-godišnje karijere, a kako će se maskirati, frontmen Davor Gobac nije želio otkriti.

– Nažalost ja zbilja ne mogu otkriti koji će to kostim biti jer inače ne bi bilo iznenađenje, a za pobjedu je uvijek ključan faktor iznenađenja – našalio se Gobac.

Iznenađenje je, definitivno, bio ravnatelj koncertne dvorane Vatroslav Lisinski Dražen Siriščević, koji je, kako bi pripremio posjetitelje na samo djelić onoga što mogu očekivati, ovoga puta došao je u ulozi brazilske plesačice. Za one željne disco glazbe, poseban repertoar pripremila je grupa Disco Magic Band, koji dolaze iz Splita. No, oni nisu jedini koji su, za ovu prigodu, prevalili velik put.

– Pored toga moje prijateljice iz najbolje brazilske baletne grupe u Europi, Brasil Bahia Show, kroz cijelu dvoranu izvodit će svoje programe i brinuti se da atmosfera bude na vrhuncu. Za one željne malo magije, pobrinut će se iluzionisti Mak Teatra, a naravno bit će nešto i za pojesti i popiti. Siguran sam da će svi ovdje uživati jer će grad biti pust, a cijeli Zagreb i okolica bit će u Lisinskom te plesati dok ih noge ne zabole – zaključio je Siriščević.

Za najbolje maskirane posjetitelje spremne su i nagrade među kojima su odlasci na koncerte Bečke filharmonije, Maroon 5 u Pragu te Bon Jovija u Klagenfurtu. Više o ulaznicama i samom programu možete doznati na http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/lisinski-plese-pod-maskama-br-psihomodo-pop/