Kraljica Zagreba Nikolina luda za Mini Morrisima

Autor:: Bojana Križić 12/2/2009 13:39

-.--.-Ova dvadesetdvogodišnja apsolventica teologije završila je Školu primijenjenih umjetnosti i po struci je dizajnerica metala, stoga ne iznenađuje da joj je izrađivanje bakrenih reljefa jedan od omiljenih hobija.

Prvi i najdraži Nikolinin hobi koji će, kako se nada, presrasti u nešto više od hobija je gluma.  Ova svestrana manekenka bavi se glumom od malena . U glumačkom učilištu Studio Kubus radi na usavršavanju svojih glumačkih metoda na dramama poznatih svjetskih spisatelja kao što su Čehov i Strasberg, a može se pohvaliti i da je bila dio teatra. Naime, igrala je u nekoliko predstava u Zagrebačkom kazalištu mladih.

– Gluma je uvijek bila moja strast, od malena. Pokušala sam upisati Akademiju prije nekoliko godina, no nažalost nisam uspjela. Drugi izbor bila mi je teologija, i to mi je nekako krenulo, pa sam nastavila.

Unatoč svemu, Nikolina se i dalje nada glumačkoj karijeri, a do tada uživa u putovanjima s dečkom i prijateljima. Putovala je po Americi tri mjeseca pomažući u kampovima za djecu, a nedavno je s dragim, koji je zaljubljenik u automobile Mini Morris, posjetila tvornicu Minija u Birminghamu.

– Bio je to ‘International Mini Miting’, a pošto mi je dečko lud za njima, zaputili smo se zajedno sa 7 milijuna obožavatelja Minija u Birmingham. Bilo je to nezaboravno iskustvo.

Svratili su i do Londona, tako da Nikolina nije propustila priliku za shopping, no ipak ističe da najviše voli odjeću svoje najbolje prijateljice Dijane Tišinski.

– Moja Dijana je na Tekstilno – tehnološkom fakultetu i jednostavno obožavam raditi s njom.  Ja sam joj model za kreacije gotovo uvijek, a njena je odjeća predivna, originalna.

Zbog toga joj je odjeća koja izađe iz ateljea DT najdraža, no brendirane su joj krpice također jako drage.