Kraljica Sevdaha stigla u Zagreb i najavila koncert za pamćenje

Tijekom godina je snimila stotine pjesama, objavila preko 30 nosača zvuka, a koncertom u Zagrebu okrunit će svoju bogatu karijeru zbog koje je njeno ime s razlogom upisano velikim slovima na glazbenom estradnom nebu.

Foto: Jabuka TV

“Ja vas pjesmom zovem”, naziv je koncerta Hanke Paldum koji će se održati 14. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Kraljica Sevdaha već je stigla u Zagreb, grad kojem se uvijek rado vraća, zbog publike koja svake godine uglas s njom pjeva njene najveće hitove.

“Održavam redovito koncert u Lisinskom i ovom prilikom zaista od srca zahvaljujem Milanu Bandiću koji je upriličio ove jutarnje druženje s mojim divnim suradnicima”, izjavila je Hanka Paldum koja je odmah po dolasku u Zagreb posjetila zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kako bi mu zahvalila na gostoprimstvu i osobno ga pozvala na svoj koncert koji je ujedno jubilej 45 godina njenog rada.

“Gradonačelniku je iznimno drago, bit ćemo nazočni na koncertu i mislim da ćemo uživati u prekrasnom koncertu”, kazao je Toni Lušetić, predstavnik Gradskog ureda za kulturu.

Paldum garantira pravi spektakl. Tijekom godina je snimila stotine pjesama, objavila preko 30 nosača zvuka, a koncertom u Zagrebu okrunit će svoju bogatu karijeru zbog koje je njeno ime s razlogom upisano velikim slovima na glazbenom estradnom nebu.