Košarkaški klub Dinamo Zagreb kreće u novu sezonu

Igrači ne kriju uzbuđenost zbog nove sezone

Nakon zasluženog ljetnog odmora, novi član HT Premijer lige KK Dinamo krenuo je sa pripremama za nadolazeću sezonu, a upravo taj uspjeh plasiranja u HT Premijer ligu je, prema mišljenju trenera Maria Štirjana, najveći uspjeh u klupskoj povijesti.

“Plasman u Premijer ligu nam je najveći uspjeh u kompletnoj klupskoj povijesti. To je prvi put da ćemo igrati na najvišem rangu Hrvatske košarke. “, nadodaje Mario Štirjan, trener seniorske ekipe KK Dinamo Zagreb.

Osim sve intenzivnijih treninga koji ih očekuju u narednim tjednima, planirane su i brojne prijateljske utakmice sa ostalim prvoligaškim momčadima kao što su Šibenik i Gorica.

 

Veliki utjecaj na igru i moral momčadi imao je i profesionalni košarkaš Damir Markota koji je i ove sezone odlučio igrati za KK Dinamo, a niti sam Markota ne krije zadovoljstvo klubom, te smatra da su zadovoljeni svi uvjeti da pripreme budu na najvišoj razini.

Na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, prvu će utakmicu moći pogledati uskoro kada i službeno kreće sezona novih doigravanja naših košarkaša.