KK Dinamo Zagreb ususret prvoj utakmici

Ususret prvoj utakmici u Premijer ligi koju igraju u Draženovom domu, košarkaški klub Dinamo Zagreb organizirao je konferenciju za medije u kojoj su otkrili svoja očekivanja u ovoj nadolaećoj utakmici.

Prema mišljenju Ivana Novačića, košarkaša Dinama Zagreb, osim talenta u igranju ovih utakmica treba imati i sreće, posebno zato što su klubovi koji se međusobno bore jednako dobri.

“Prvi put u povijesti kluba smo u najvišem rangu košarke i s nestrpljenjem iščekujemo prvu utakmicu u subotu” kazao je trener Mario Štirjan

Utakmice s praznim tribinama nisu igrane jednakim žarom, stoga igrači naglašavaju važnost potpore navijača te će biti zadovoljni i potporom samo na domaćem terenu.

Sada su u našem gradu dva košarkaška kluba rame uz rame – Cibona i Dinamo. Iako se Dinamo plasirao u prvu ligu prema riječima Ivana Novačića, malo rivalstva je potrebno da bi se napredovalo. Trener smatra kako je potrebno zainteresirati djecu za košarkom stoga je cilj postizanje koša više a ne obrane od primanja koša manje kako bi oni koji dođu na utakmice imali priliku vidjeti vrhunsku igru.