Kiki Rahimovski snimio novi spot

7/2/2010 20:57

Pobjednik treće sezone Farme Kiki Rahimovski nakon svog reality trijumfa svu je energiju usmjerio na glazbenu karijeru. Naime, Kiki je upravo snimio spot za svoj četvrti singl pod nazivom ‘Od kad te ne volim’ s prvog solo albuma kojeg najavljuje za ovu jesen.

-.-Nova Press-.-– Snimali smo na krovu zgrade Nove TV, u doslovno užarenoj atmosferi. Odlično smo se zabavljali, a sada se nadamo da ćemo tu energiju prenijeti i na publiku – ispričao je Kiki svoje dojmove.

Na snimanju spota radio je dvanaesteročlani tim na čelu s redateljem Tomislavom Šangom i snimateljem Tomislavom Krnićem. Priliku da svoje kreatorsko umijeće približi široj publici dobio je i mladi dizajner Stjepan Čuka koji je bio zadužen za kostime svih članova Kikijeve glazbene skupine. Autor glazbe iskusni je estradni umjetnik Miro Buljan, a autorica stihova Sonja Buljan.

– U fazi sam vježbanja materijala s bendom. Lagano pripremamo jednu malu ljetnu turneju da se uigramo, jer na jesen izlazi album, a dotad se trebamo uskladiti i sve postaviti na svoje noge – rekao je Kiki o svojim planovima za budućnost te dodao:

Koliko god mi je Farma prolongirala planove vezane za izlazak albuma, sada je sve došlo na svoje mjesto i to bolje nego što sam se mogao nadati. Radimo punom parom i to me iznimno veseli. Album će biti raznolik, pa je tako i ovaj singl malo drugačiji od prethodnih – kaže Kiki.