Radnik Čistoće na kojeg je naletio kamion poginuo na mjestu

"Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku", priopćili su iz Holdinga

U naletu kamiona u Amerikanskoj ulici 41 u Odranskom Obrežu jutros je poginuo radnik Čistoće.

“Zagrebački holding i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku”, priopćili su iz Holdinga.

Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nesretnom raadniku Čistoće nije bilo pomoći.

“Zagrebački holding i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti”, dodaju iz gradske megatvrtke.

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima.
Zaposlenici Zagrebačkog holdinga i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog.

“Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane”, kažu u Zagrebačkom holdingu.