Izmjena regulacije prometa po Zamorskom bregu

Zamorski breg

Autor: Ana Kranjčić 4/15/2012 15:33

Na području gradske četvrti Črnomerec smještena je Ulica Zamorski breg koja je nastavak Šestinskog dola. Riječ je o vrlo uskoj i prometnoj ulici kojom vozila prometuju u oba smjera.

Na tom dijelu postoji alternativna cesta koja prolazi kroz šumu i spušta se na Šestinski dol. Nekada je ta cesta bila asfaltirana, ali je sada u prilično devastiranom stanju. Građani su predložili regulaciju prometa tako da se po Zamorskom bregu ide prema gornjem dijelu, a da se cestom kroz šumu ide prema donjem dijelu, odnosno da se realizira kruženje prometa.

– To je sigurno jedna inicijativa koja ima logike i opravdanja, a da bismo bili ptpuno uvjereni u to, proslijedit ćemo prijedlog Mesnom odboru Šestinski dol-Vrhovec da oni daju svoje mišljenje i nakon toga ćemo porazgovarati i konzultirati se s Odjelom za promet Gradskog ureda za izgradnju – najavio je Dragan Korolija Marinić, predsjednik Vijeća gradske četvrti Črnomerec

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.