Izmišljaju priče o meni, a nitko me ništa ne pita

Autor:

Carla De Pol

1/17/2012 9:27

U zadnje vrijeme mnogi komentiraju zavidan izgled Fani Stipković, a posebice se vrti priča kako je za njezine grudi zaslužna plastična kirurgija.

Iako manekenka uspješno izbjegava pričati o toj temi, nama je otkrila kako se uistinu trudi ne spuštati na nivo osoba koje je tračaju jer sama nikad nije s medijima pričala o svom privatnom životu.

– Mene nitko ništa nije pitao. Iz čista mira ljudi takve zločeste stvari komentiraju i pišu. Stavljaju mi riječi u usta i izmišljaju činjenice. Fokusirana sam isključivo na sebe i ne obazirem se na zle komentare. Ne čitam komentare takvog tipa i ne pridajem im nepotrebnu pažnju – rekla nam je Fani.

Iapk, novinarka priznaje kako jako puno ulaže u svoj izgled, ali to se uglavnom odnosi na zdravu ishranu i redovitu vježbu s osobnim trenerom.

– Pazim puno na svoju prehranu. Jedem dosta dugo, sve zdravo i ne radim velike pauze između obroka. Puno vježbam u teretani sa svojim trenerom, obično pet do šest puta tjedno i imam dobar bioritam. Uistinu se zalažem za zdrav život i dobar izgled. Mislim da jedno dolazi s drugim pa podjednako pazim na prehranu i tjelovježbu – zaključila je Fani.