Ivica Đuzel ne skriva vezu s bivšom ženom

Ivica Đuzel i bivša supruga Anita

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 4/2/2010 4:16

FAMA-.-Veljko Barbieri i Hloverka Novak-SrzićU restoranu Bota Šare u Zvonimirovoj ulici, književnik i gastronom Veljko Barbieri promovirao je svoju novizašlu knjigu ‘Priča o dalmatinskoj kuhinji’ s 410 izabranih recepata.

Objavio ju je Profil, a o novom pothvatu svoje kuće govorio je urednik Ivica Prtenjača, dok je Barbieri uzvanike detaljnije upoznao sa sadržajem knjige i jela posluženih na stolu.

Mogle su se kušati, prema Barbierievim receptima spremljene, stonske kamenice, pohane dagnje, paštete od škampi i bakalara, salata od hobotnice s bobom, bakalar na bijelo…

Među uzvanicima dominirali su novinari HTV-a predvođeni Hloverkom Novak Srzić, jer je Barbieri kod njih imao emisiju ‘Jelovnici izgubljenog vremena’, dok je boje Nove TV branio Saša Kopljar, koji je došao s obitelji.

Kad je obavljen službeni dio promocije, te počelo degustiranje Barbierijevih delicija uz korčulanski Pošip iz Smokvice, u restoranu se pojavio Ivica Đuzel s društvom u kojem je bila i njegova bivša supruga Anita, poznata po glazbenom imenu Narany. Ovo nije bilo prvi put da su, nakon prošlogodišnjeg razvoda , viđeni na javnom mjestu, a s obzirom da je s njima za stolom sjedio i voditelj restorana Pero Šare, očito je da su tu česti gosti.

FOTOGALERIJU IZ RESTORANA BOTA ŠARE MOŽETE VIDJETI OVDJE