Isplanirajte si život uz – MOJ PLANER!

I Vi možete imati nešto najosobnije i najljepše iz njihove personalizirane kolekcije, gdje ćete zapisati sve one bitne i manje bitne sitnice koje vam uljepšavaju život i uživati u svojem najosobnijem modnom dodatku

Moj planer

Iako smo mislili da će nam napredak tehnologije olakšati život i podsjećati nas na stvari koje smo možda zaboravili, često puta i ona sama zakaže. Isto tako, među nama i dalje ima onih koji su i dalje vjerni papiru- i svoje obaveze vole zapisivati u vesele planere.

I tu onda dolazi- moj planer.

„MOJ PLANER„ proizvodi svoje vlastite personalizirane proizvode. To su vesele bilježnice za sve namjene, pa imaju rješenje za sve vrste zapisivanja. Uz predivni čar unutrašnjosti, posebnost su personalizirane korice u mnoštvu veselih boja. Tako nam nude planere s dvije vrste unutrašnjosti, bilježnice i rokovnike većeg formata s najfinijim papirom, My notes formata za torbicu, knjigu u koju ćete zapisati i sortirati sve vaše recepte, dnevnik trudnoće i radosnicu pod imenom Moja beba. Tu su i spomenari za razne prigode, te najnoviji proizvodi koje želi baš svatko – etui za putovnice i indekse. Živim  bojama i tekstom koji nam graviraju na korice svih svojih proizvoda, uljepšavaju nam svakodnevicu. Na svojim koricama nude imena, izreke, ilustracije, sve po želji kupaca.

 

 

Ponosni su jer su njihovi proizvodi u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj od reciklažnih materijala, a logo firme im je zaštićen u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Svakodnevno rade na razvijanju novih proizvoda, osluškujući što potrošači žele i što im je korisno, kako bi ispunili njihove želje. Svi proizvodi se prodaju i pod njihovim brandom STREET OF HAPPINESS, pa ih osim na web stranici mojplaner-dizajn.hr možete naručiti i na web stranici www.streetofhappiness.com i na fb stranici  Street of Happiness.

Redovito sudjeluju na „Interliberu“, gdje već 4 godine na licu mjesta personaliziraju sve veću ponudu za posjetitelje.

I Vi možete imati nešto najosobnije i najljepše iz njihove personalizirane kolekcije, gdje ćete zapisati sve one bitne i manje bitne sitnice koje vam uljepšavaju život i uživati u svojem najosobnijem modnom dodatku. Unesite boje u svoja planiranja, putovanja, studij. Idealno kao poklon, jer ga niste samo kupili i platili, već ste utkali u njega i dio svoje osobnosti i dali ga personalizirati baš za osobu kojoj ga poklanjate.

Vjerujte, baš nitko neće ostati ravnodušan kad primi takav poklon.