Ida Prester: Tko bi htio doživjeti 40. bez bora?

Ida Prester

Autor:: Ivona Đukić 9/15/2011 13:05

S obzirom da živimo u stoljeću u kojemu su plastične operacije, botoksiranja, ”photoshopiranje” postale nezaobilazne stavke u modnim časopisima ili pak u fotoshootingu, pitali smo jednu od najliberalnijih Hrvatica, Idu Prester, što ona misli  o takvim aktivnostima i je li i ona jedna od onih koja ne pristaje na snimanje bez dobrog ”photoshopiranja”. 

– Nikad ne tražim photoshopiranje, odmah upozorim klijenta da će, ako mi izpegla sve bore, dobit jedno čudno, izobličeno dijete bez kontura jer moje lice naprosto tako ispadne ako ga ideš usavršavati – sa smješkom je rekla Ida. 

Što Ida uopće misli o kompjuterskom ispravljanju kontura lica i boja, prilično je pristojno pojasnila. 

– Svatko ima pravo sebe prezentirati na način koji želi, ja osobno ne razumijem ljude koji ne pristaju na snimanje bez photoshopa i užasno mi je žao što je ta mladost i dalje kriterij za neku ljepotu – rekla je Ida i dodala: 

Zapravo opraštam ljudima tu taštinu, ali svi bi trebali promijeniti mišljenje o ljepoti i shvatiti da smo svi ljepši s godinama. Kada budem starija, sigurna sam da ću čak inzistirati da mi se lice nimalo ne sređuje i da mi bore budu točno ondje gdje trebaju biti. U globalu, mislim da bi bilo jako čudno kada bi 40-te doživjeli mlađi nego ikad – zaključila je Ida.