Hrvoje je za mene gotova priča i uživam biti sama

Tina Rupčić

Autor: Andrea Blažević 3/2/2010 18:01

Što se desilo sa glazbenicom Tinom Rupčić nakon afere njenog bivšeg muža Hrvoja Rupčića i poznate glumice Zrinke Cvitešić. Pitanje je koje postavlja dosta često u različitim krugovima. U ekskluzivnom intervju za časopis Story otkrila je kako se nosi sa trenutačnom situacijom i kako joj je bilo nakon prekida. Da se prisjetimo afera između Zrinke i Hrvoja je počela prije godinu dana, a Tina je ostala sama sa dvoje djece.

Pixsell-.--.-Tina i Hrvoje RupčićGlazbenica Tina je otkrila čari samačkog života i govori da joj zapravo odgovara novi način života, osobito zbog razloga jer ne mora nikome polagati račune kada dolazi kući i s kim je bila.

– Moram priznati da mi se jako sviđa biti sama. To ima puno prednosti za koje uopće nisam znala. Izađem, ostanem vani koliko hoću, ako nemam obveze pre­ma djeci, naravno. Nitko me ne pita gdje sam bila, s kim i zašto. Ne moram nikome polagati račune za svoje postupke, što je super – govori Tina za časopis Story.

Kaže da je daleko od prekida s Hrvojem, te da je to gotova priča za nju. Okrenula se sasvim novom životu, te mnogo truda ulaže glazbenu produkciju i najavljuje da će nova pjesma s bendom D.O.G. izaći kroz nekoliko tjedana.