Hloverka zabranila interview sa Željkom Sačićem!

Velimir Bujanec (na slici s Bojanom Klepač Pogrmilović) uređuje TV Bujicu OTV-a

Autor:: Velimir Bujanec/OTV 8/13/2010 14:54

Iako se većina šefova katedrale hrvatskog (zlo)duha nalazi na godišnjem odmoru, skandala na Prisavlju čak ni tijekom sezone kiselih krastavaca ne nedostaje! Preksinoć je u 3. Dnevniku HTV-a trebao gostovati umirovljeni general i ratni zapovjednik specijalne policije Željko Sačić. HTV je na policijsku akademiju, gdje je interview obavljen, poslao peteročlanu ekipu i Sačića su intervjuirali na temu pranja prljavog novca, s obzirom da je ekspert za to područje: bio je šef krim-policije i autor je nekoliko stručnih članaka i udžbenika na tu temu. 

Pripremljeni razgovor izbačen je iz Dnevnika koji je „uređivao“ Siniša Kovačić, deklarirani potrčko Hloverke Novak-Srzić. Dosljedan vlastitom poltronizmu, Kovačić je nakon poziva zloglasne Hlo jednostavno cenzurirao Sačića. Tko je intervenirao kod Hloverke možemo samo pretpostaviti. 

Željko Sačić već je duže u nemilosti jednog dijela vladajuće političke elite, a unatoč drukčijem mišljenju Haaškog tribunala, domaće državno odvjetništvo neuspješno mu uz pomoć pojedinaca iz policije pokušava namjestiti igru oko Grubora. Nakon hapšenja izvedenog na prijevaru, ipak su ga morali pustiti na slobodu, a uznemiravali su ga, kako doznajemo i na godišnjem odmoru… 

Željko Sačić se za svoja prava, ali i prava svih istinskih hrvatskih branitelja bori jedinim mogućim načinom – istinom. Da nema dlake na jeziku, uvjerili smo se u interviewu koji je ovaj tjedan dao Hrvatskom slovu.

>>> RAZGOVOR PRENOSIMO U CJELOSTI I BEZ CENZURE