Gradnja vrtića i škola na Kajzerici tek u proljeće

Autor:: Tajana Šanjug 11/20/2009 8:46

Gradnja škole i vrtića na Kajzerici, unatoč silnim političkim obećanjima, započeti će tek na proljeće iduće godine, potvrdio nam je Jadranko Baturić, predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb – Zapad.

-.-Ivan Radović-.-– Gradnja vrtića i škola najvjerojatnije će početi na proljeće. Gradnja vrtića odgodila se zbog toga što imamo nedostatak sredstava. Osobu koja je za to najviše kriva i zbog koje je gradnja odgođena ne bih želio imenovati. Ja sam također roditelj dvoje djece koja su kod kuće s majkom, tako da razumijem u potpunosti ljude koje to zanima – rekao je Jadranko Baturić.

Očito je da se ovakav razvoj situacije ne sviđa građanima Novog Zagreba. Tako se s ovim problemom na našu kontakt formu javila čitateljica Anu Gugić.

– Bilo je najavljivano da gradnja počinje u desetom mjesecu, ali i dalje se ništa ne događa. Gradnja ovih objekata obećava se već desetljećima. Sramota je da jedan kvart smješten deset minuta od glavnog trga nema nikakvu infrastrukturu, pa ni onu najosnovniju – komentirala je Gugić.