Futsal Dinamo i Crnica pomažu mladoj obitelji tragično preminulog Domagoja

Futsal Dinamo će ovog petaka, s početkom u 20.15., u dvorani 2 Doma sportova dočekati ambicioznog novopečenog prvoligaša Crnicu iz Šibenika koja je prvenstvo otvorila neočekivanim remijem (7:7) na gostovanju kod aktualnog prvaka i sudionika Elitne runde Lige prvaka, Nacionala.

Osim velike sportske važnosti za obje momčadi, utakmica će imati još jedan, bitniji značaj. Utakmica će se odigrati u sklopu humanitarne akcije za obitelj nedavno preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića.

Domagoj je tragično preminuli 29-godišnjak koji je iza sebe ostavio ženu i troje djece, a Futsal Dinamo i Crnica ovom utakmicom žele pomoći njegovoj mladoj obitelji koja se nalazi u teškoj situaciji.

Na utakmici će biti organizirana humanitarna tombola. Minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a svatko tko ga ispuni ući će u konkurenciju za originalni dres Futsal Dinama s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše. Druga nagrada je godišnja ulaznica za utakmice kluba, a treća je runda Karlovačkog (četiri pive) za svoje društvo.

Također, na ulazu u dvoranu bit će postavljene plave kutije u koje će posjetitelji moći ostaviti svoje donacije.

Vrata popularne Dvojke otvaraju se u 18 sati, a za svu djecu do 13 godina, za koje je organiziran i Dinamov dječji kutak, ulaz je besplatan.