FOTO: David Guetta zapalio prepunu Arenu Zagreb

Autor:: Tanja Molvarec 5/23/2010 11:11

“Ovo moram zapamtiti, ovo je ludilo”, riječi su kojima je megapopularni DJ David Guetta pozdravio svoju publiku u prepunoj Areni Zagreb na koncertu održanom u subotu.

– Zagrebe jeste li spremni – zagrijavao je Guetta atmosferu napisom na displeju. Iz mase koja ga je jedva dočekala samo se začuo gromoglasan vrisak i pljesak.

Nakon što je dobro zagrijao ekipu, pravo oduševljenje je nastalo nakon pjesme Getting over You i megapopularne Sexy chick, a pokreti rasplesane mase zatresli su i parter i tribine.

Arena Zegreb se uskoro pretvorila u ogroman plesni podij gdje su svi zajedno uz nabrijanu hosue muziku, izvodili svoje pokrete.

Dalibor Urukalović/Pixsell-.--.-When love takes over, The World is mine, One love, Put Ya Fuckin Hands Up samo su neki od hitova koji su oduševili publiku koja se ispočetka činila pomalo uspavano, no Guetta im nije dao ni trenutka predaha. Stalno im se obraćao kako energija slučajno ne bi splasnula.

Dobro raspoložen, neumorno je miksao a u nastup se uključila i publika koj je pjevala neke najpoznatije hitove. Iako su razina osiguranja i organizacija koncerta bili na nivou, bolničari su nekoliko puta morali interveirati zbog neopreznih mlađahnih ljudi koji su mahom pretjerali s alkoholom. Na sreću, nikome to nije pokvarilo rapoloženje jer je bila riječ o izoliranim slučajevima.

Na koncert godine došli su i Vedran Ćorluka, Viktor Drago i Marijana Batinić.

>> FOTOGALERIJU DAVIDA GUETTA U ARENI ZAGREB POGLEDAJTE OVDJE