Evo na kojim vas sve prometnicama čeka privremena regulacija od 2. do 8. travnja!

Za vrijeme školskih praznika, od 2. do 8. travnja, na nekoliko lokacija u gradu promet će se odvijati prema privremenoj regulaciji.

FOTO: Ivan Novosel

Raskrižjem prilaz Gjure Deželića i Kačićeve ulice promet će biti otežan u utorak 2. travnja od 9.00 do 13.00 sati, dok će Kačićeva ulica, na dijelu od Ilice do prilaza G. Deželića, biti zatvorena za promet.

Zbog radova rekonstrukcije vodoopskrbnog cjevovoda u raskrižju prilaz Gjure Deželića i Kačićeve ulice zauzet će se dijelovi kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Obilazni pravac:

· Ilica – Krajiška – prilaz Gjure Deželića.

Raskrižjem Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira u Sesvetama bit će otežano prometovanje od utorka 2. travnja od 8.00 sati do petka 5. travnja do 4.00 sata.

Zbog izgradnje 1. etape produžene Ulice kneza Branimira, od Zagrebačke ceste do Brestovečke, izvodit će se radovi na prespoju elektronergetskih instalacija koje se nalaze u samom raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira. Promet će se odvijati suženim dijelom kolnika u smjeru istok-zapad jednim prometnim trakom, a ostalim pravcima promet će se odvijati nesmetano.

Ulicom Pavla Šubića u zoni raskrižja s ulicom kralja Zvonimira (smjer sjever-jug), biti će otežan promet od utorka 2. travnja od 23.00 sata do ponedjeljka 8. travnja do 4.00 sata.

Izvode se radovi hitne sanacije oštećenja uređaja za automatsko upravljanje tramvajske skretnice. Zauzet će se dio kolnika odnosno jedna prometna traka, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Ulicom grada Vukovara na dijelu od Ivanićgradske do ulice Donje Svetice bit će otežan promet od utorka, 2. travnja od 8.00 sati do ponedjeljka 8. travnja do 4.00 sata.

Zbog radova prijekopa za polaganje elektroenergetskog kabela bit će onemogućeno prometovanje iz smjera istoka prema zapadu, dok će se promet u smjeru zapad-istok odvijati nesmetano.

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, predloženi su sljedeći obilazni pravci:

· Ulica grada Vukovara – Ivanićgradska – Ivekovićeva – Ulica Donje Svetice – Ulica grada Vukovara

· Ulica grada Vukovara – Ivanićgradska – Planinska – Donje Svetice – Ulica grada Vukovara.

Apelira se na pješake da obrate posebnu pozornost budući da će nogostup biti zauzet.