FOTO: Eni Šukunda nova je Miss Supranational Hrvatske

Ova 26-godišnjakinja iz Siska već sedam godina živi u Zagrebu gdje se bavi fitnessom, a izvanredna je studentica Ekonomije poduzetništva

Foto: Tomislav Beroš

Eni Šukunda je Miss Supranational Hrvatske 2017. Odlučio je tako stručni žiri u Hotelu Luna na otoku Pagu gdje se izbor i održao 7. lipnja, a oni koji nisu izboru mogli prisustvovati, snimku su imali prilike pogledali na Jabuci TV 16. lipnja. Ova 26-godišnjakinja iz Siska već sedam godina živi u Zagrebu gdje se bavi fitnessom, a izvanredna je studentica Ekonomije poduzetništva na VERN-u.

– Honorarno sam unovčila strast prema društvenim mrežama u vidu community & social media marketinga. Ljubav prema šahu sam ostavila isključivo za online natjecanja, klubovi će pričekati – ispričala je pobjednica koja će nas predstavljati na svjetskom izboru za Miss Supranational World krajem godine u Poljskoj.

Krunu joj je uručila prošlogodišnja Miss Supranatinal Hrvatske Petra Bojić.

1. pratilja je Irena Šimunović, 2. Irena Dokić. Miss Supranational personality Tea Tesla, miss elegancije Tea Seletković, miss simpatičnosti Tea Breščaković, miss catwalk Nikoleta Vlasici, miss fotogeničnosti Anamarija Silov.