Dolores: Dikana sam još prije mjerkala sa strane

Autor:: N. I. 12/1/2009 11:57

– Pritisak medija vjerojatno će prestati tek kada netko od zlostavljanih medijskih žrtava možda bude ubijen, što je vrlo moguće. I to recimo od nekog siromašnog čitatelja ili razdraženog branitelja koji će, vjerujući napisanim lažima o poznatima, a s druge strane zgrožen nad svojom sudbinom poludjeti. Ne bi se uopće iznenadila takvom rezultatu ovakvog histeričnog medijskog ludovanja- izjavila je Dolores Lambaša u intervjuu za časopis ShowBizz.

-.-Anto Magzan/PIXSELL-.-U njemu je otvoreno progovorila o svojoj vezi sa šarmerom Josipom Radeljakom i o tome kako je postala meta medija zbog te veze.

– Mediji mediji više ne prenose stvarnost, oni je sami stvaraju. Danas ne postoje granice privatnog i poslovnog, u jednom trenutku nisam mogla izaći iz kuće zbog pritiska javnosti – rekla je Dolores.

Ono što je obilježilo mladu glumicu je veza sa poznatim šarmerom. Nakon nekoliko njenih kolegica (Bebe Lončar i Ene Begović), nije bilo ni čudno, što je baš lijepa šibenčanka zapela Dikanu za oko.

Dolores o svojem partneru ima samo naljepše riječi hvale. Detalje prvog susreta nije htjela otkriti, ali rekla je da je bilo romatično.

– Inače, golicao je moju maštu i prije tog prvog susreta. Onako sam ga, lagano i tiho gledala sa strane- priznala je Doleres.