Dijelimo 30 ulaznica za koncert Ž. Samardžića

Željko Samardžić

Tekst:: M.J. 5/6/2010 21:36

Još je svega nekoliko dana ostalo do velikog koncerta Željka Samardžića u Zagrebu, koji će se održati 15. svibnja u zagrebačkoj Areni. Kako se doznaje, Samardžić sprema neviđeni megaspektakl uz svoje najveće hitove, poput pjesama, ‘Golubice’, ‘Bezobrazno zelene’, ‘9000’, ‘Stari lav’ i mnogih drugih.

-.-Maja Komljenović/ Zagrebancija-.-Ličani su bili oduševljeni nenadanim gostomKoliko se pjevač raduje zagrebačkom koncertu moglo se vidjeti već u srijedu navečer kada je bio jedan od uvaženih gostiju ličke večeri u Roku. Tamo je, otkrila nam je naša novinarka, Samardžić rado nazdravio domaćom lozom i najavio nezaboravan koncert u zagrebačkoj Areni.

Ulaznice za koncert mostarskog pjevača prodaju se po cijenama od 120, 130 i 150 kuna i to u cd shopovima Hit Recordsa. No, ako ste u novčanoj stisci, možemo vam i mi pomoći.

Naime, u suradnji s PRiredbom, portal Zagrebancija vam daruje čak 15 puta po dvije ulaznice za koncert Željka Samardžića u zagrebačkoj Areni.

Dovoljno je samo da pošaljete e-mail na adresu nagradna@zagrebancija.com, s naznakom za koncert Željka Samardžića, i budete među prvih 15 koji su zatražili ulaznicu. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom.