Damir Markovina satima se prešetava Cvjetnim trgom

Autor: Bojana Križić 2/27/2010 17:39

Novinar ZG-.--.-Nakon jučerašnjeg kišnog dana koji je iznenadio Zagrepčane, sunce je ponovno pozvalo na aktivnosti na svježem zraku. Što za naše estradnjake najčeće znači višesatno ispijanje kava u centru grada.

Kao gušter na suncu bio je i popularni glumac Damir Markovina najpoznatiji po ulozi Luke Pongorca u jednoj od prvih sapunica domaće proizvodnje, Villi Mariji.

S kapom preko glave, naočalama na nosu i brkovima koje je posebno ‘uzgojio’ za ulogu Boška u serijalu ‘Balkan Inc.’, jedva smo ga prepoznali. Osim tih novih stilskih detalja, primjećujemo da je glumac, koji se već neko vrijeme nalazi na listi najpoželjnijih neženja u gradu, dobio na kilaži.

U društvu skupine prijatelja razgovarao je neko vrijeme, a kasnije je sjeo na jednu od klupica ni ne pokušavajući sjesti na neku od prepunih terasa jer je, saznajemo, kavu već popio.

Neko je vrijeme razgovarao s prijateljem upijajući poslijednje zrake sunca na jednoj od klupica, pa se zaputio u dućan Gavrilović na Trgu bana Jelačića po neke namirnice.

>>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU