Cvitešić i Tolja briljirali u Ogrestinom mjuziklu

Autor: Bojana Križić 12/5/2009 9:23

-.-Branka Tomić-.-Praizvedba Ogrestinog kazališnog prvijenca ‘Za dobra stara vremena’ jučer je na daskama Maloje dvorane Doma sportova doživjela veliki uspijeh kod zagrebačke pubilke.

– Već nakon prve pjesme, prema reakcijama publike, sve je bilo očito. Svi su napravili odličan posao, scenski je sve ozgledalo odlično. Glumci su bili super, znao sam da će biti tako jer s većinom njih sam već radio, no oduševili su me – pohvalio je svoje kolege na projektu Rajko Dujmić, autor stihova Novih fosila koji su se provlačili kroz mjuzikl.

Zvijezda showa bila je također iz prve postave benda Novi fosili, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal. Odlučno je utjelovila lika direktorice škole u komunističkoj Jugoslaviji i za to dobila sve pohvale kolega. Izuzetno zadovoljan bio je i Mario Kovač, režiser mjuzikla inače poznat po režiji dječijih predstava u kazalištu Dubrava i angažmanu kao DJ u noćnom kulbu Gjuro 2.

– Odlično je sve na kraju završilo. Kad se sjetim da je ovo plod tri dana i tri noći rada i nespavanja, jer ovo što je publika imala priliku danas vidjeti uvježbali smo u upravo toliko vremena, jako sam zadovoljan. Cijela Željkina ideja dobila je finalni izgled i morate priznati da izgleda odlično – priča nam Mario koji je zablistao ne samo u režiji, već i na dastaka utjelovivši prodavača kokica albanskog porijekla na utakmici Dinama.

-.-Branka Tomić-.-Puni hvale jedno za drugo bili su i najmlađe zvijezde showa, Zrinka Cvitešić i Marko Tolja.

– Kad se on popne na pozornici ja sam sigurna da će sve proći super. Nemam tremu i sve mogu – sa smijehom će Zrinka, crnka u predstavi no plavuša uživo. Upravo suprotno od Marka koji je na setu nosio plavu periku.

– Ovom prilikom htio bih se zajvaliti svim modnim kreatorima i stilistima iz onoga vremena što su napravili nešto tako grozno – u smjehu će pjevač.

Na setu su bili odlični i Ivica Zadro koji je stihove ‘Ako te izgubim, najdraže moje…’ otpjevao crvenom Yugu te Ana Begić, Iva Visković i Goran Navojec kojega je iz publike podržavala trudna supruga Larisa Lipovac Navojec.

Na After partiju u otelu Four Seasons Panorama pojavili su se i Tonči Huljić, Marijana Batinić, Dora Lipovac te plesači koji su na sceni također zablistali.