Čilić preko Karlovića izborio polufinale

Marin Čilić

Autor:: Tin Jandrašek 2/6/2010 17:20

Iako je Karlović ispalio 24 asa, te dobro igrao cijeli susret, to mu nije pomoglo da na kraju slavi protiv Marina Čilića, koji se ovom pobjedom približio obrani naslova Zagreb Indoorsa.

Čiliću je ovo 13. pojedinačna pobjeda u ovoj sezoni, te osma uzastopna na zagrebačkom ATP turniru. -.-Antonio Bronic/ PIXSELL-.-

– Bilo je na rubu, baš kao što se i očekivalo. Karlo je servirao odlično, ali i ja sam bio maksimalno koncentriran na svom servisu, discipliniran od početka do kraja – rekao je Čilić.

Karlović je nakon meča bio mišljenja kako su u prvom setu odlučivale sitnice, te kako su i suci možda predvidjeli nešto.

– Prvi set su odlučili poen ili dva. U prvom gemu drugog seta zabio sam as na gem loptu, ali su suci pozvali aut. Ne kažem da je bilo namjerno, ali u tom sam gemu izgubio servis. Da nije bilo toga vjerojatno bismo otišli do još jednog ‘tie breaka’ a tada… tko zna – rekao je Karlović kojemu je na kraju jedino ostalo priznati zasluženu Čilićevu pobjedu

– Kad Marin tako servira vrlo je teško igrati protiv njega. Odigrao je meč bez greške – završio je Ivo Karlović.

U današnjem polufinalu u 17 sati, Čilić igra sa Austrijancem Jurgenom Melzerom, koji je sa 3:6, 6:0, 7:5 bio bolji od Ukrajinca Marčenka.