Četrdeseti rođendan ću proslaviti na Machu Picchu

Robert Knjaz je veliki filmofil

Autor:: Vitka Gres 4/30/2011 21:26

Praznik rada za većinu građana znači uživanje uz roštiljadu u prirodi u krugu obitelji i prijatelja. Ove godine, praznik koji se vrlo nezgodno poklopio sa nedjeljom, mnogi će naši poznati ipak provesti radno, bez odmora, a neki i bez roštilja.

Siniša Bužan-.--.-U Hrvatskoj godišnje od raka dojke oboljeva više od 2.300 žena, a oko 850 ih umireDa nikada nije dobro kada su veliki praznici nanizani jedan za drugim vjeruje naša operna pjevačica Sandra Bagarić, koja je, kao i mnogi, osjetila zasićenje od silnih bogatih trpeza i prazničnih ručkova i slastica.

– Dosta mi je već golemih objeda. Za praznik ne planiram nikakva prejedanja, ali ne zbog krize i financijskih razloga, već više ovih estetske prirode – otkrila nam je Sandra.

Nema odmora, nema roštilja

Neven Ciganović će ovaj vikend uživati na Rabu, dok će Mladen Badovinac, pjevač TBF-a, ovaj praznik provesti radno.

– Nema odmora, sviramo u Subotici na Trenchtown festivalu skupa s Partibrejkersima, Dubiozom Kolektiv i još mnogo njih. Nema za mene roštilja ove godine- tužno je komentirao Mladen.

– Prvo idem na roštilj, kao valjda i svaki Hrvat. Nisam glavni roštilj-majstor u društvu, prije bih se nazvala salata-majstorom. Odmah nakon roštilja trčim na probu s bendom, jer Lollobrigida svira 6.5. u Tvornici s Letom3 i Jinxima. Imamo puno proba idući tjedan da se ne osramotimo, ipak je najteže svirati pred svojima – otkrila nam je svoje planove Ida Prester, koja ni za Praznik rada nema odmora. -.-Goran Rusmir-.-

Ljame su odlične za roštilj

Danijela Dvornik, koja je već poznata kao izvrsna kuharica, ne sprema ništa posebno za praznični meni. Mama Dvornik otkrila je kako se nakuala za Uskrs, te kako joj je već dosta jedenja i hrane. Danijela se nada da će biti sunčano kako bi dan mogla provesti u prirodi, a ne bude li to moguće ostat će pred televizorom.

– Za prvi maj ne planiram ništa posebno, možda budem jahao na nekoj kozi ili nečemu tu na Silbi, ali trećeg u mjesecu idem s prijateljima u Peru. Na Machu Picchu ću proslaviti četrdeseti rođendan i planiram donijeti natrag koju ljamu, one su odlične za na roštilj – otkrio nam je duhoviti Robert Knjaz i dodao:

– Ma meni su svaki dan praznici, spojio sam Uskrs s rođendanom i sad s putovanjem, ipak su Hrvati stručnjaci u spajanju neradnih dana.