Bule najavljuje pobjedu

Hoće li se i sutra radovati-Nino Bule

Autor: Boris Matijašević 11/20/2009 13:32

Nogometaši Lokomotive sutra će na Maksimiru ugostiti Inter. “Lokosi” su vrlo mlada momčad, no imaju i dva iskusna igrača, kapetana Željka Sopića te Nina Bulu. Nogometaš koji je prije dolaska u klub s Kajzerice branio boje Zagreba, japanske Gambe, Hajduka, Salzburga, Admire Wacker, Rijeke, Intera i Panseraikosa, najavljuje sutrašnju utakmicu.

– Sigurno neće biti lako, Inter je dobra momčad, koja je u uzletu nakon pobjede nad Rijekom od 3:0 u posljednjem kolu. S Interom smo ljetos igrali pripremnu utakmicu i izgubili. Tada su oni bili bolji, a sutra vjerujem da ćemo mi slaviti. Nama je ova utakmica prva od pet uzastopnih u kojima smo domaćini – rekao je Bule.

NIje greška. Lokomotiva će zaista u pet utakmica zaredom biti domaćin – u tri preostala ogleda jesenskog dijela prvenstva te u prva dva proljetna kola. Za one koji su zaboravili, na samom početku prvenstva “lokosi” su zbog koncerta irskih rock velikana U2 bili prisiljeni dvaput mijenjati domaćinstvo.

Trener Ferenčina za sutrašnju utakmicu ne može računati na kartoniranog Jelića te Musu koji ima ozljedu prednjih križnih ligamenata. Početak utakmice je na Maksimiru je u 16 sati, a sudac je Ljubičić iz Osijeka.