Brak na prvu: Vidovnjakinja za jednog natjecatelja otkrila da je seksualni stroj

Zanimljiva dešavanja u Braku na prvu

Foto: rtl.hr
Foto: rtl.hr

U utorak navečer u showu Brak na prvu Kristina i Tomislav bili su posljednji par na ceremoniji koji je trebao odlučiti ostaju li u showu ili ne.

Kristina je izjavila da želi otići, a kao razlog navodi manjak komunikacije:

Osjećam se jadno i tužno, nisam ljuta. Krenula sam iskreno u ovo i s namjerom da se dogodi ljubav. Prihvatila sam da mu treba vremena i postavila se prema njemu kao prema prijatelju, ali među nama nema komunikacije. Mi živimo zajedno, a ni ne pogledamo se – tužno je izjavila Kristina.

Tomislav je napisao da ostaje, pa par ipak nastavlja eksperiment. Ta je odluka iznenadila Kristinu, ali i ostale kandidate.

– Sto upitnika mi je u glavi – zašto to, čemu to, mogli smo oboje napisati da odlazimo, a ne ostati i mučiti se ovako jer ovo je za mene mučenje – rekla je Kristina.

Kasnije su se u razgovoru s psihologom Boris Blažinić otvorili jedno drugom. Tomislav je priznao Kristini da on u eksperimentu nije ostao zbog nje, već zbog društva:

– Ušao sam u show iz zezancije, a ti si ušla s ozbiljnijim namjerama. Nisam bio iskren prema tebi, nisam ti odmah rekao da nismo kliknuli na prvu i mislim da sam te doveo u zabludu. Želim da mi oprostiš i da budemo prijatelji – rekao je Kristini, koja je prihvatila ispriku i ustanovila da oni mogu biti samo prijatelji.

Za razliku od njih, kod Andree i Mislava cvjetaju ruže. Par je sve zaljubljeniji, a sretnu budućnost potvrdila im je i vidovnjakinja Vera Čudina, koja je utvrdila da je Mislav predivan čovjek, jako zaljubljen i da je nikad neće ostaviti.

Posebno je istaknula jednu njegovu vještinu:

– Pozitivno ćete se iznenaditi u seksu, on je seksualni stroj! – rekla je vidovnjakinja.

Međutim, vidovnjakinja ih je upozorila i da ne idu u inozemstvu jer bi netko od njih mogao poginuti tamo, pritom misleći na Mislava. Takva izjava šokirala je par.

Ostali parovi dan su iskoristili za razne aktivnosti.

Erna i Edin bili su u shoppingu, a sve je završilo svađom oko haljine koju je Edin htio kupiti Erni, što je samo još jedna potvrda da je među njima sve više nesuglasica.

Kristijan i Ivona su se zabavljali bacajući sjekire, a Bernard je razmišljao ima li smisla ostati u braku s Gordanom.

Jako je zanimljivo i kod Ane i Marinka, koji se spremaju na večeru kod njegove bivše žene Vesne, a kako će proći ručak, možete saznati već danas u 21:15.