Baretova bivša cura zadnja intervjuirala Pevece

Željka Matković dolazi na ročište prekršajnog suda u Oranicama

Autor:: Gorana Banjeglav 6/4/2010 11:25

Novinarka Željka Matković, koja je najviše prašine u medijima podignula prije mjesec i pol, kada je završila na naslovnicama svih novina zbog tučnjave sa svojim dečkom, poznatim rockerom Goranom Baretom, vratila se svojoj novinarskoj karijeri.

-.-Pixsell-.-Tako je, kao reporterka časopisa Objektiv, krenula u potragu za Višnjom i Zdravkom Pevecom, nekoliko dana prije nego je kontroverzni poduzetnički par uhićen.

U razgovoru za portal Zagrebancija kazala je kako je ovo njen povratak u novinarstvo. Dodala je kako joj nije bilo teško vratiti se u novinarske vode nakon svega što se dogodilo u posljednjih mjesec i pola.

– Naprotiv, veselio me povratak novinarstvu – rekla je i dodala kako će kao freelancer surađivati s medijima.

Matković je na ranču u Donjim Mostima pronašla Višnju Pevec, koja je tvrdila da je njen suprug negdje otišao. Višnja Pevec prilikom razgovora nije željela ništa reći, tek je ponavljala kako su mediji uništili nju i supruga.

Željka Matković nije uspjela ući na veliki ranč obitelji Pevec u Donjim Mostima, ograđeno dvostrukom željeznom ogradom, koji su sagradili njeni roditelji prije 30-ak godina, na granici Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Višnja Pevec: Država nas je uništila

Novinari koji prate slučaj propasti obitelji Pevec, članovi kompanije i otpušteni radnici tvrdili su da ”nema šanse da će pričati s novinarima, jer da se ona i Zdravko od proglašenja stečaja skrivaju čak i od dobrih prijatelja”.

– Država nas je uništila, blokirali su nam tvrtku i morali smo otpustiti 400 ljudi! Dok smo mi vodili Pevec, imali smo skoro 5000 zaposlenih, a danas ih nema ni 80. Razmislite malo, u čijem je to interesu – kazala je Višnja Pevec Željki Matković.

Na kraju je dala svoju e-mail adresu, obećavši da će poslati neke odgovore, ako novinari napišu istinu.