Bandić Torabiju platio i zaštitare za Velesajam

Autor:: Sanjin Španović 6/22/2010 16:52

-.-Sanjin Strukić/PIXSELL-.-Milan BandićBandićev ured platio je iz proračuna grada Zagreba 46 000 kuna troškove petoro zaštitara za mjesec dana “čuvanja” seansi samozvanog marokanskog iscjelitelja Mekkija Torabija na Zagrebačkom Velesajmu!

Tjednik Nacional došao je u posjed ugovor sklopljenog između Ureda gradonačelnika grada Zagreba i tvrtke Gama Security sklopljenog 14. svibnja.

U ugovoru, koji traje mjesec dana grad Zagreb plaća dnevno najmanje pet zaštitara Gama Securityja po cijeni od 32 kune po satu što ukupno sa PDV-om mjesečno iznosi 46 000 kuna.

Kregar: Tražiti ćemo Heraka podatke

– Tražiti ćemo od Gradskog kontrolnog ureda da nam dostavi i podatke o tome. Imamo puno posla, no sve ćemo odraditi po redu i izvjestiti javnost – najavio nam je Josip Kregar, predsjednik Odbora za kontrolu u gradskoj Skupštini.

Podsjetimo, portal Zagrebancija nedavno je već pisao o tome kako je Milan Bandić gradskim novcima plato najam paviljona Zagrebačkog velesajma kako bi u njemu Mekki Torabi mogao održati svoje seanse.

Prvo tražio besplatno, a onda platio gradskim novcem

-.-Dalibor Urukalovic/PIXSELL-.-Bandić je prvo od Zagrebačkog velesajma zatražio da se ‘marokanskom iscjeditelju’ na mjesec dana da na korištenje jedan paviljon. No u Holdingu su takvu mogućnost odbili te tražili da netko plati račun.

Potom je SDP-ov gradski zastupnik Marin Knezović Milana Bandića na Skupštinipitao je li i zbog čega marokanskom iscjelitelju grad Zagreb platio najam paviljon na Zagrebačkom velesajmu.

Bandić je Knezoviću obećao da će ugovor i odgovor dobiti pismenim putem.