Badelj: Čeka nas jedno od neugodnijih gostovanja

Milan Badelj

Autor:: Tin Jandrašek 4/22/2010 18:21

Pixsell-.-Pixsell-.-Milan BadeljO svojim dojmovima nakon ispadanja iz Kupa i uoči teškog gostovanja u Vinkovcima protiv Cibalije, za službenu Dinamovu stranicu progovorio je Milan Badelj.

Za početak je prokomentirao nedavnu izjavu svog suigrača Leonarda Cufrea koji je pohvalio Badelja i predvidio mu sjajnu karijeru.

– Milan Badelj će biti top klasa. Mlad je, želi napredovati i jako je inteligentan. Mnogo priča sa mnom, sve ga zanima, želi čuti moja iskustva iz klubova u kojima sam igrao. Super je tip i pred njim je velika, velika karijera – nedavno je izjavio Cufre, na što Badelj nije ostao dužan.

Badelj: Cufre nam puno pomaže

Kad ti takva osoba komplimentira, onda to itekako puno znači. Njegove rečenice mi gode, ali naravno, ja mislim da mogu biti još bolji i čeka me još puno rada i usavršavanja – skromno je izjavio Badelj te potvrdio kako Cufre svojim znanjem, iskustvom i karakterom puno pomaže svima u svlačionici.

U nastavku razgovora Milan Badelj se osvrnuo i na nedavne negativne natpise po medijima o Dinamovoj lošoj igri. 

– U svačijem radu ima uspona i padova, pa tako i kod nas. I ovo će razdoblje proći, u to sam siguran. Nismo sjajni, ali ni toliko loši da bi se stvarala toliko negativna priča. Jednostavno, treba pisati i govoriti realno o cjelokupnom stanju ekipe, ali bez dramatičnih komentara – rekao je Badelj, te se okrenuo prema teškom subotnjem gostovanju u Vinkovcima protiv Cibalije. -.-Luka Klun/ PIXSELL-.-Milan Badelj

‘Nadam se da ćemo u Vinkovcima osvojiti taj bod za naslov’

– Čeka nas jedno od neugodnijih gostovanja, no ne sumnjam u nas. Cibalia je dosad pokazala da ima kvalitetu i sigurno im neće nedostajati želje za pobjedom. Naposljetku, igraju protiv nas, a to je svakome uvijek dodatni motiv – rekao je Badelj, koji se nada barem bodu s kojim bi Dinamo i teoretski osigurao naslov prvaka.

Mladi Dinamovac i dalje žali za izgubljenim Kupom, no kako kaže, osvajanje prvenstva sigurno će smanjiti tugu.

‘A zeznuli smo taj Kup, krivo mi je zbog toga’

– A zeznuli smo taj Kup, krivo mi je zbog toga, ali nema mjesta žaljenju. Pa na kraju krajeva, smiješi nam se i taj naslov prvaka. Praktički smo ga već osigurali i trebamo biti zadovoljni zbog toga – izjavio je Badelj koji shvaća nezadovoljstvo dijela navijača.

– Treba shvatiti navijače i njihovo nezadovoljstvo. Ali treba shvatiti i nas. Kako god bilo, nama uvijek treba njihova potpora. Bili su uz nas dosad, i nadam se da će tako ostati. Ali, možemo im obećati i još puno dobrih stvari. I naravno, zahvaliti im što su uz nas, i veseliti se zajedno s njima – rekao je na kraju Milan Badelj.