Ljubitelji “tuninga” i “stylinga” ove vas nedjelje pozivaju u Dubravu

Službeni meet 'Straight outta Dubrava' u zagrebačku Dubravu dovodi automobile iz Hrvatske, ali i Njemačke, Austrije, Slovenije, BiH i Srbije

Foto: Press materijal

Ljubitelji automobila i zaljubljenici u vožnju ovoga će se vikenda okupiti na krovu trgovačkog centra Supernova Zagreb – Garden Mall (Rudolfa Kolaka 14, Zagreb).

Službeni meet ‘Straight outta Dubrava’ tako u zagrebačku Dubravu dovodi automobile iz Hrvatske, ali i Njemačke, Austrije, Slovenije, BiH i Srbije. Od 12 do 21 sat ovdje možete doći ako se želite družiti i bolje upoznati tuning/styling scenu.

– Prijavljeno je više od 500 automobila. Za one koji žele pokazati svog ljubimca na kotačima prijave i ulazak na meet su besplatni. Isto tako, ulaz za posjetitelje je slobodan. Očekujemo oko 2.500 posjetitelja prema broj posjetitelja od prošlog susreta – poručuju organizatori kojima je cilj mladima pokazati kako ljubav prema automobila može biti i strast vožnja istih, ali bez kršenja ograničenja brzine kretanja i kršenja ostalih prometnih propisa. Stoga će i na samom događanju biti prisutna policija kojoj će biti prijavljen svaki prijestup.