APERITIVO BAR: Mjesto s pet zvjezdica u koje smo se zaljubili na prvu

Aperitivo bar predstavlja novo, unikatno mjesto koje pojam barske ponude podiže na potpuno novu dimenziju, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za prijateljska ili poslovna druženja

Foto: Press materijal

Zagreb je dobio jedno novo, zaista po svemu posebno mjesto za opuštanje. Spoj inovacije, znanja i stila doveo je do novog čarobnog ostvarenja koje nosi ime Aperitivo bar. U prekrasnom, potpuno renoviranom ambijentu kuće u staroj Vlaškoj ulici na broju 9, Aperitivo za nekoliko dana predstavlja novitet čiji se originalni ambijent i ponuda izdvaja od ostalih.

Uređenje interijera djelo je arhitekta Roberta Bajsa koji je više od 400 m2 ukupnog prostora pretvorio u kombinaciju drva, stakla, toplih tkanina i boja u duhu perfekcionističkog ugostiteljstva i profinjenosti. Prostorom dominira kontinuirani šank duži od dvadeset metara, a njegov spoj unikatnosti, udobnosti i razigranosti naprosto oduzima dah. Prostor odiše toplinom, nekako nam je na prvu blizak i u njemu se želimo opustiti, podijeliti dobru energiju s dragim ljudima, jednostavno uživati tijekom cijelog tjedna.

Ponuda ovog novog zagrebačkog mjesta jedinstvena je i u svijetu. Prvo je ovo mjesto u Hrvatskoj na kojem ćete moći kušati više od 80 vrsti gina, najbolje prirodne tonike, 100 vrsta rumova različitog porijekla, najbolje votke, tekile te najbolje konjake na svjetskom tržištu. Jedinstveni izbor craft kave i koktela ono su što novi bar čine jedinim mjestom ovakve vrste u Hrvatskoj i šire, a inovativni koncept zaokružuje nesvakidašnji, tematski uređeni Boutique shop u kojem svoj omiljeni napitak po originalnom home made unikatnom receptu možete kupiti za sebe ili pokloniti najdražima. Ideja ovog inovativnog barskog koncepta rezultat je suradnje sa maestrom ugostiteljstva Vjenceslavom Madićem Kishonijem. Osoblje Aperitiva jedna je posebna priča za sebe. Svi govore i po nekoliko stranih jezika među kojima su i kineski, španjolski i drugi. Po zamislima ovog cijenjenog stručnjaka, unikatni kokteli tako će pratiti najnovije tehnike i stilove izrade ove vrste pića, a bogata ponuda mijenjat će se ovisno o sezoni i trendovima. Uz omiljene napitke Aperitivo bar nudi i izvrstan izbor toplih i hladnih zalogaja poput tapasa te brojnih drugih modernih zalogaja čiji čarobni okusi savršeno nadopunjuju ovu jedinstvenu više osjetilnu priču.

Aperitivo bar predstavlja novo, unikatno mjesto koje pojam barske ponude podiže na potpuno novu dimenziju, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za prijateljska ili poslovna druženja.