Ante te poziva da mu se pridružiš u reklami

Autor: R.I. 6/2/2011 11:51

Nagrađivane Tomato reklamne kampanje s osebujnim Antom idu korak dalje.

Od 1. lipnja do kraja mjeseca Tomato Antinim likom i djelom poziva sve one koji su ikada željeli glumiti u TV reklami da im se pridruže na Facebook stranici Nije Darinka, Ante je! Naime pomoću posebne Facebook aplikacije fanovi Ante i Darinke moći će se prijaviti, snimiti svoju kratki film u kojem trebaju izgovoriti rečenicu ‘Tko me to furt zove na moj Tomato’. Hoće li baš oni glumiti u Antinoj reklami ovisi o broju prikupljenih glasova odnosno čvaraka, ali konačna odluka je ipak na Anti.

-.-Tomato-.-Tijekom srpnja stručni žiri će odabrati najzanimljivije i najkreativnije filmove, a pet kandidata će dobiti priliku snimiti svoju reklamu pod direkcijom Ante kojeg utjelovljuje duhoviti glumac Emir Hadžihafizbegović. Hoće li se u ovoj reklami pojaviti i sveprisutna, a nikada viđena Darinka, vidjeti ćemo na jesen, a do tada svi zainteresirani mogu pratiti Antinu audiciju na Facebook stranici http://www.facebook.com/tomato.com.hr.

Kampanja Tomata po prvi puta u Hrvatskoj uistinu objedinjuje tradicionalne medije i digitalni svijet. Cijela kampanja će se odvijati paralelno u ta dva svijeta, gdje jedan drugog nadopunjuju. Interakcija i sudjelovanje ljudi u stvaranju Antinih reklama još više će povezati najpoznatijeg Tomato TV lika s publikom, koji već sada ima gotovo 150.000 fanova na Facebooku.

Tema jesenske kampanje i način kako će Ante iz kandidata izvući najbolje ostaje dobro čuvana tajna. Aktualna Tomato kampanja sa Antom, bavi se vječnom temom ‘biti ili ne biti’ te promovira najjeftinije cijene poziva i SMS-ova od samo 9 lipa u Tomato Top tarifi. Riječ je o jedinstvenoj ponudi na tržištu kojom korisnici Tomata za samo 90 kuna dobivaju čak 500 besplatnih minuta, te 500 besplatnih SMS poruka prema svim mrežama u Hrvatskoj. Potrebno je poslati SMS poruku sadržaja Tomato na 4999 kako bi se aktivirala ‘Top tarifa’ i ostvarile sve njene pogodnosti.

Detalji i uvjeti korištenja aktualne promocije dostupni su na www.tomato.com.hr.