Alex Grdić: San mi je probati seks u avionu

Aleksandra Grdić

Autor: Bojana Križić 12/7/2009 9:20

Stefani Hohnjec voli seks u automobilu, jer malo promjene dobro dođe svakome. Ipak, za seks u automobilu u vožnji nije dovoljno hrabra.

-.--.-– To je ipak malo too much. Pre velik rizik, bar za mene – u smijehu će manekenka koja je svoje grudi s broja osam smanjila na, kako kaže, punu četvorku.

Eksperimentiranje u seksu smatra sasvim normalnim, jer svatko ima prav raditi što želi. Ipak, ne znamo koliko se njenom dečku svidio eksperiment uklanjanja polovice grudi.

Tatjana Jurić, voditeljica i manekenka dosta je škrta na informacijama što se seksualnog života tiče. Za manekenku koja se u akciji ‘Vruća patrola’ Jutarnjeg lista i Playboya borila s kolegicama za editorijal u Playboyu ne bi se očekivalo da štedi na informacijama o seksualnim maštarijama.

– To dijelim samo s partnerom – kaže odrješito.

S druge strane, miss Alex Grdić puna je škakljivih izjava.

– Želim seks u avionu, to još nisam probala. Možda na letu Zagreb-Split, pola sata je taman dovoljno dugo, pa možemo ponovno na povratku – sa smiješkom će Alex kojoj je zanimljivo i ‘skrenuti s ceste’ na putovanju autom, a seks na prvom izlasku apsolutno opravdana mogućnost.

– Nije važno koliko puta izađeš s nekim već kakav imate odnos. Nekada se već na prvom sastanku kliknete i sve vam je jasno… – objašnjava manekenka.

-.--.-Josipa Pavičić Yo, spisateljica i manekenka, kaže da je u godinama koje preferiraju udobnost nad egzibicionizmom.

– Tko voli nek izvoli. Mislim da je to rezervirano za mlade – kaže Yo koja za razliku od Alex voli dobro upoznati muškarca prije no ćto se upusti u intenzivnije odnose s njime.

– Za seksualnost je potrebno povjerenje među partnerima bez obzira na strast. Trebamo naučiti kontrolirati nagone – preporuča Yo.