Zmajčeki šokirali zagrebačke navijače

Autor: Boris Matijašević 11/29/2009 22:10

Velika fešta u Domu sportova ipak je izostala. U 27. kolu EBEL lige Medveščak je poražen od Olimpije sa 1:4 (1:0, 0:4, 0:0). Medvjedi su dobro počeli utakmicu i prvu trećinu dobili sa 1:0. No, na samom početku druge trećine upali su u zonu sumraka

– Eto, vidite što je hokej. U dvije minute utrpali su nam tri gola, a nakon toga se nismo uspjeli vratiti – još vruć nakon utakmice izjavio je Marko Lovrenčić.

Zaista, u utakmici u kojoj je važnu ulogu imao voljni moment, činilo se kao da Lubljančani više žele pobjedu. No, trener ‘medvjeda’ Ted Sator imao je logično objašnjenje za poraz, pri čemu je otvoreno prihvatio i svoj dio krivice.

– Ne znam, možda sam previše tjerao svoje igrače. Proteklog smo tjedna imali dvije teške utakmice i možda sam previše tražio od njih. No, kako sam rekao prije ove utakmice, do kraja doigravanja ostalo je još 27 utakmica i još imamo puno mjesta za napredak – izjavio je nakon utamice novi trener ‘medvjeda’.

Pobjedom nad Medveščakom ljubljanska je momčad smanjila prednost na tri boda. No, jučerašnja je utakmica označila je tek polovicu natjecanja u skupini, tako da se do kraja još svašta može dogoditi.