Novi Zagreb od 1. do 15. kolovoza bez tople vode

Radovi su nužni zbog sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone

HEP

Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz centralnog toplinskog sustava HEP-TOPLINARSTVA bit će bez tople vode u razdoblju od 1. do 15. kolovoza 2017., zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže. Navedena obustava opskrbe toplinskom energijom odnosi se na približno 30.000 krajnjih kupaca.

U navedenom razdoblju HEP-TOPLINARSTVO će provoditi revitalizaciju magistralnog vrelovoda u naselju Zapruđe s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana. Ovi radovi su nužni zbog sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone.

Radnici HEP-TOPLINARSTVA napominju da opskrbu novozagrebačkih naselja toplinskom energijom nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će zato uložiti maksimalne napore kako bi revitalizaciju proveli u najkraćem mogućem roku. HEP-TOPLINARSTVO moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje.

HEP-TOPLINARSTVO će ove godine u Zagrebu revitalizirati oko 3 kilometra postojeće vrelovodne trase te izgraditi oko 5,6 kilometara nove trase.