Zagrebačka škola mačevanja traži purgerskog Zorroa

Lovro Buva i Filip Vuković

Autor:: Tin Jandrašek 5/11/2010 8:35

Voditelj programa rekreativnog mačevanja Lovro Buva, uputio je poziv svim zainteresiranim građanima željnih bavljenja rekreativnim mačevanjem da dođu u Dom sportova i okušaju se u ovoj povijesnoj i atraktivnoj borilačkoj vještini.

‘Bez obzira na dob i spol’

– Mogućnost rekreativnog bavljenja mačevanjem, otvorena je svima bez obzira na godine i nije opterećeno pritiscima za postizanje rezultata na natjecanjima, a iskorištava sve pogodnosti suvremenog sportskog treninga, te prvenstveno služi zadovoljavanju osnovnih potreba za zdravim životom, zabavom i druženjem – rekao je Buva za portal Zagrebancija.com.

Program rekreativnog mačevanja trenutno se održava u Domu sportova, a od rujna će se preseliti u jedan od fitness centara na području Trešnjevke.

-.-Luka Klun/ PIXSELL-.-Za vrhunske rezultate potrebno trenirati još u djetinjstvu

– Ovaj program mačevanja nije tečaj, već sustavno osposobljavanje za borbe u sportskom mačevanju koji traži angažman oko sebe samoga, a napredak isključivo ovisi o pojedincu – izjavio je voditelj programa rekreativnog mačevanja Lovro Buva te dodao kako je za postizanje vrhunskih rezultata potrebno započeti s treninzima još u djetinjstvu, sa 8 do 12 godina starosti.

Više informacija o samom sportu i upisu u program rekreativnog mačevanja možete pogledati na internet stranici www.macevanje.net.