Zagreb pohvaljen u časopisu Harper’s Bazaar!

Harper's Bazaar

Autor:: Ivona Đukić 7/23/2011 12:48

Poznate dizajnerice Felder&Felder, koje su ove godine u svibnju svoju kolekciju prikazale na Fashion Weeku u Zagrebu, pohvalile su ljepote Zagreba u engleskom izdanju časopisu Harper’s Bazaar. -.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-

Dizajnerice su savjetovale gdje spavati u Zagrebu, gdje šopingirati, ručati i naravno gdje izaći u noćni život.

Kao smještaj u Zagrebu navele su Palace Hotel koji opisuju kao predivno mjesto okruženo muzejima, predivnim parkom i najbližem glavnom trgu. Iako nisu bile posebno oduševljem ponudom zagrebačkog šopinga zadovoljile su se dućanima naših domaćih dizajnera i naravno H&M-om.

Kao mjesto za ručak i večeru, poznate londonske dizajnerice navode Dubravkin put, opisujući restoran s mnogo raznosvrnih i kreativnih obroka.

Noćni život u Zagrebu Felde&Felder opisale su kao i više nego dobar. Dizajnerice su oduševljene hrvatskom energijom. Kao mjesto za piće navele su Hemingway lounge bar, a nakon toga klub Pepermint gdje su bile oduševljene muzikom.

Ovakav PR Zagrebu koristi i više nego što mislimo tako da se nadamo da će nas još puno stranaca posjećivati i opisivati ljepote našeg grada u stranim časopisima.