Zagreb-Hajduk bez pogodaka, odluka pada na Poljudu

Autor: Boris Matijašević 11/25/2009 20:28

Zagreb i Hajduk odigrali su 0:0 u prvoj utakmici četvrtine finala Hrvatskog nogometnog Kupa. U zanimljivoj i sadržajnoj utakmici obje su momčadi imale svoje prigode za pobjedu. Najbolja je svakako bila ona nogometaša Zagreba iz 55. minute kada je Vugrinec promašio kazneni udarac, koji je sam i izborio.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU UTAKMICE

S druge strane, Hajduk je i u prvom i u drugom poluvremenu promašio čiste prilike. U prvom dijelu Brazilac Paraiba, a u drugom Marin Tomasov nakon velike pogreške zagrebovog braniča Jeftona.

Posljednjih desetak minuta utakmice Zagreb je igrao s igračem više nakon što je Vejić dobio drugi žuti karton, no brojčanu prednost ‘zagrebaši’ nisu uspjeli iskoristiti.

– Jako sam zadovoljan angažmanom i trudom koji su uložili moji igrači. Sve što smo dogovorili u svlačionici oni su na terenu proveli u djelo. Nažalost, ostvarili smo samo pola od očekivanog. Nismo primili pogodak, ali ga nažalost nismo ni zabili – izjavio je nakon utakmice trener Zagreba Igor Štimac.

Njegov imenjak na klupi Hajduka, pomoćnik trenera Eduarda Reje, Igor Tudor, bio je zadovoljan prezentacijom svoje momčadi.

– Iako je utakmica završila bez pogodaka, moram reći da sam se cijelo vrijeme dobro zabavljao. I mi i Zagreb imali smo svoje prilike ali ih nismo iskoristili. Odluka o pobjedniku past će na Poljudu – najavio je Tudor.