Vlasnici zatekli propucan stan te Astru i Punto

Vatromet

Autor: Boris Cvetković 1/2/2010 15:20

Zbrajanjem štete u novogodišnjem slavlju, građani su jučer dodali i još dva propucana auta i stan, te dva štećena poštanska sandućića i dva razbijena stalka na osnovnoj školi.  

-.-Zeljko Lukunić/PIXELL-.-Propucano stakloMetkom iz pištolja, nepoznati je pucač u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Stjepana Radića u Mičevcu, propucao  stražnje vjetrobransko staklo na parkiranoj Opel Astri u vlasništvu 44-godišnjaka.  

Na parkiralištu u Ulici Mate Lovraka na području Dubrave, nepoznati je slavljenik propucao prednje vjetrobransko staklo na parkiranom Fiatu Puntu u vlasništvu 50-godišnjakinje.  

Na 5. katu stambene zgrade u Vajdinom Vijencu na području Novog Zagreba, nepoznati je počinitelj zrnom iz vatrenog oružja propucao roletu i prozorsko staklo u dnevnom boravku stana 63-godišnjaka, u kojem u tom trenutku nije bilo nikog.  

-.--.-PetardaU Petrovaradinskoj na području Trešnjevke, aktivirana petarda koju je najvjerojatnije sa VII. kata zgrade bacio netko od gostiju iz stana 30-godišnjakinje, pala je na prednje vjetrobransko staklo parkirane Mazde 3 u vlasništvu 28-godišnjakinje, gdje je eksplodirala i oštetila vozilo.  

U Cvetkovačkoj ulici na području Jastrebarskog, eksplozija aktivirane petarde koju je nepoznati počinitelj ubacio u metalni poštanski sandučić na dvorišnoj ogradi obiteljske kuće u vlasništvu 55-godišnjaka  izbila je vratašca sandučića i savinula lim Isto je napravio nepoznati počinitelj i na području Centra u Lovćenskoj ulici čime je oštećeno više sandučića.  

U Ulici Vladimira Nazora na području Zaprešića, nepoznati je počinitelj najvjerojatnije eksplozijom aktivirane petarde razbio dva prozorska stakla na osnovnoj školi.

U Bolničkoj na području Susedgrada, eksplozija aktivirane petarde koju je nepoznati počinitelj bacio na prednje vjetrobransko staklo Toyote Yaris  prouzročila je puknuće stakla.

>>>PROČITAJTE: Ozljeđen pištoljem, propucani i zapaljeni stanovi