VIDEO: Istražili smo cijene taksija za blagdan Svih svetih, Radio Taxi Zagreb dijeli čak i vouchere

Od Kaptola do Mirogoja najpovoljnije je doći Uberom ili Boltom, ali, u slučaju povećane potražnje, njihove cijene mogu značajno skočiti, dok je ona Radio taksija Zagreb fiksna.

Foto: Zagrebancija.com

ZET je spreman za izvanrednu organizaciju prijevoza uoči blagdana Svih svetih. Svi koji odluče pohoditi gradska groblja, 1. studenog moći će do najmilijih doći besplatnim autobusnim linijama. Oni dubljeg džepa mogu koristiti taksi usluge, a kako će se kretati njihove cijene ovoga petka, provjerila je Patricia Novaković.

Radio taksi Zagreb i ove godine ima tradicionalnu “akciju”. 31. listopada, kao i 1. te 2. studenog, taksisti Radio taksi Zagreba prevoze svoje stranke od Bakačeve do groblja Mirogoj i Krematorija (i obrnuto) po promotivnoj cijeni od samo 30 kuna.

Također, svojim vjernim korisnicima dijele vouchere u vrijednosti 30 kuna koje mogu iskoristiti za besplatnu vožnju taksijem za vrijeme blagdana. Ukupno će biti podijeljeno 5000 vouchera, a podjela je već počela. Dijele ih taksisti na taksi stajalištima u blizini groblja i u centru grada, a mogu se iskoristiti 31. listopada i 1. studenog 2019.

Vožnja Uberom ili Boltom od Kaptola do Mirogoja stajat će vas 20-ak kuna, ali treba računati da će u slučajevima povećane potražnje, cijene biti i veće.