Uspjesi samoborskih sportaša

Mlade sportašice svojim su se trudom i odricanjem izborile za visoko mjesto na Europskom prvenstvu

Zamjenik župana Damir Tomljenović primio je i prigodno nagradio samoborske sportaše – hrvatsku reprezentativku Sadeu Bećirović , povodom osvajanja zlatne medalje u ekipnoj kategoriji na ovogodišnjem prvenstvu Europe održanom u Turskoj i Dinu Šimuneca koji je na 49. prvenstvu Europe za kadete, juniore i mlađe seniore u karateu osvojio naslov viceprvaka Europe.

Najmlađe, najuspješnije, a opet naše. Mlade sportašice svojim su se trudom i odricanjem izborile za visoko mjesto na Europskom prvenstvu i time postale ponosom ne samo svoga kluba već i cijele Hrvatske.

Dino je osvojio sjajan rezultat na prvenstvu,a mi se nadamo da će ga ozljede zaobilaziti u širokom luku i da će sa svakim idućim natjecanjem još više napredovati te nastaviti ostvarivati ovako izvanredne rezultate.

Za odlične rezultate Zagrebačka županija Sadeu je nagradila s osam tisuća kuna, a Dinu s poklon bonovima u vrijednostima od 2.000 kuna.

Tomljenović je za kraj istaknuo kako Županija daje konkretnu podršku sportašima, jer se značajna sredstva ulažu i u sportsku infrastrukturu prvenstveno sportske dvorane koje, nakon što učenici završe s nastavom postaju mjesta za treniranje brojnih sportaša i sportskih kolektiva.

 

ČLANAK JE NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM