U Stipana Vilova postavljaju se betonski stupovi

Autor: Leonarda Lujić 4/7/2010 11:42

-.-Željko Varga-.-Vrapčanska ulica Stipana Vilova danas je sva u radovima, budući da je u tijeku postavljanje novih betonskih stupova koji će nositi strujne kablove.

Radovi napreduju prilično brzo, što je zapravo rijetkost u zagebačkom kontekstu, budući da su temelji za svaki stup iskopani jučer poslijepodne, a već danas od ranog jutra kamioni i dizalice rade na podizanju stupova.

Zato u ovoj ulici nema električne energije danas, a ne sutra, kako je prvotno HEP najavio.

Tako su jučer stanovnici ulice vraćajući se s posla bili nemalo iznenađeni, ugledavši okrugle rupe dubine oko dva metra i više pored ulaza u svoja dvorišta.

No, kako to u domaćim uvjetima često biva, nije dugo trebalo da neki nesavjesni građani shvate novonastale udubine kao zgodno mjesto za odbacivanje smeća, tako dase u jednoj od rupa niti dva sata od prestanka radova našao tetrapak od pića.

Možda je riječ o kakvom nadriarheologu, koji je plitko upoznat s povremenom praksom ostavljanja novčića u arheološkoj sondi kako bi se označila dubina do koje se išlo s iskapanjima, no vjerojatnije je riječ o prolazniku s kroničnim nedostatkom osnovnog kućnog odgoja.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU RADOVA U ULICI STIPANA VILOVA U VRAPČU