U nove akademske pobjede uz Studentski vodič i besplatnu kavu

Studentski vodič već 14. godinu zaredom, dostavlja najrelevantnije informacije vezane uz studentski život u gradu Zagrebu.

Foto: Press materijal

Izašao je 14. Studentski vodič! Studentski vodič je vani – i  već 14. godinu zaredom, dostavlja najrelevantnije informacije vezane uz studentski život u gradu Zagrebu.

Studenti u Studentskom vodiču mogu pronaći sve informacije koje im inače nisu tako lako dostupne – kako se učlaniti u NSK, koja prava imaju preko Student servisa, hodogram u slučaju nezgode, što je to Work and Travel, zašto je dobro učlaniti se u neku studentsku organizaciju i mnoge druge korisne informacije. 

Pronaći će se tu i koja zanimljiva trivia iz popularnih serija, par škakljivih istina o seksu, koje nitko ne želi reći, a svi ih znaju; a možda će studenti pomoću savjeta Studentskog vodiča i uštedjeti koju kunu iz svog studentskog budžeta ili se odučiti na učenje još jednog stranog jezika.

Studentski vodič svim studentima želi uspješnu akademsku godinu, a od 16. listopada Studentski vodič će se uz besplatnu kavu dijeliti na svim fakultetima grada Zagreba te ispred studentskih domova i menzi. 

Na studentima je samo da pronađu distributere, uživaju u besplatnoj kavi i prolistaju novi broj Studentskog vodiča. Svi oni koji propuste dijeljenje vodiča, sada mogu pronaći i web verziju na  https://studentskivodic.net/  te digitalni oblik vodiča na ovom linku.