Trase autobusa 164 i 165 opet se mijenjaju

Autor:: ZET 7/16/2010 23:16

Trase autobusnih linija 164 Savski most – Horvati i 165 Savski most – Klinča Sela ponovno se mijenjaju, te će od subote, 17. srpnja do završetka radova u Puškarićevoj ulici, oko 23. srpnja, prometovati djelomično izmijenjeno. Sa terminala Savski most autobusi će voziti redovnom trasom do raskrižja Puškarićeva/Ventilatorska te nastavljaju Gospodarskom, Ulicom Dolenica, Hrvatskoselskom, Hrastovičkom do Puškarićeve i dalje redovnim trasama do odredišta, te istom trasom u povratku. Na izmijenjenom dijelu trase bit će uspostavljena obostrana autobusna stajališta Ventilatorska – Hrastovička, te u Hrastovičkoj kod ulaza u groblje.

Radovi u Ulici Gornje Prekrižje istu zatvaraju za sav promet te će u nedjelju 18. srpnja od 8 do 18 sati autobusna linija 102 Britanski trg – Mihaljevac biti preusmjerena preko Pantovčaka. Autobusi će s Britanskoga trga voziti Pantovčakom do Gornjeg Prekrižja i dalje redovnom trasom do Mihaljevca, te istom trasom u povratku.

Umjesto noćnog tramvaja 34 vozit će autobusi

Nastavlja se druga faza uređenja i asfaltiranja Heinzelove ulice, pa će linija 215 Kvaternikov trg – Trnava, od ponedjeljka 19. srpnja od 8 sati do petka, 23. srpnja do 5 sati, i dalje prometovati djelomično izmijenjenom trasom. S Kvaternikova trga vozit će redovnom trasom do raskrižja Heinzelova/Branimirova u koju skreću te produžuju ulicama Donje Svetice i Planinskom na svoju trasu prema Trnavi i istom trasom u povratku. Za vrijeme privremene organizacije prometa i dalje će biti ukinuta autobusna stajališta Planinska – Heinzelova i Planinska – Zagrebački transporti, u smjeru Kvaternikova trga.

Zbog nezavršenih radova na rekonstrukciji vodovoda u Ulici Bukovac, do petka, 23. srpnja autobusi na liniji 227 Svetice – Gornji Bukovac – Čret, prometovat će razdvojeno. Prvi autobus prometovat će kružnom trasom Svetice – Oboj – Svetice, dok će drugi autobus prometovati trasom Dubrava – Gornji Bukovac – Bukovac. Privremeno okretište autobusa na Bukovcu bit će na parkiralištu ispred DVD Bukovac (IX. Bukovački ogranak). Od subote, 24. srpnja autobusi na liniji 227 prometovat će redovnom trasom.

Od noći 19. na 20., do 24. srpnja ujutro, zbog radova na kontaktnoj mreži u Ozaljskoj ulici, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi.